Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Stuur ons uw cv of solliciteer online op één van onze vacatures. We nemen je cv door en kijken wat we jou kunnen aanbieden. Hierbij kijken we onder andere naar je loopbaangeschiedenis, je opleidingen, talenkennis en kennis van specifieke programma’s of technieken.

2. Kennismakend gesprek

Wanneer we een vacature hebben waar je voor in aanmerking komt, leggen we die eerst telefonisch aan u voor. Wanneer je interesse hebt, gaan we na of de werkgever ook interesse heeft in jouw profiel. Dit koppelen we persoonlijk naar jou terug, zowel bij positieve als negatieve feedback. Bij een positieve match nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens het kennismakend gesprek bij Bimona gaan we dieper in op wie jij bent en wat je zoekt om zo een perfecte match met een nieuwe werkgever te vinden. We kijken hierbij naar je ambities op korte en lange termijn en gaan na in welke bedrijfscultuur jij het beste in zou passen.

3. Matchen

Na het kennismakend gesprek regelen wij jouw afspraken met de klant. Na elk gesprek met de klant, nemen we opnieuw contact op voor feedback langs beide kanten. Wat vond de klant van jou? Maar even goed willen we weten wat jouw feedback is over de klant. Wij fungeren dus als een tussenpersoon en maken de feedback over aan de betrokken partijen. We geven daarbij ook de nodige coaching zodat je je sollicitaties zelfzeker kan doorlopen!

4. Aanwerving

Wanneer de gesprekken met de klant positief zijn verlopen, krijgt u een contractvoorstel bij onze klant. Bimona is een werving- en selectiekantoor, wat wil zeggen dat onze vacatures leiden tot rechtstreekse aanwerving bij onze klanten, met een vast contract van onbepaalde duur. Daarnaast werken we ook regelmatig met freelancers om dringende en specifieke posities in te vullen.

5. Opvolging

Wanneer je hebt getekend bij onze klant, start voor jou een nieuwe uitdaging! We volgen je na enkele maanden nog eens op om zeker te zijn dat de job helemaal uitpakt zoals je had verwacht.
Recommend a friend
Recommenda friend

Ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Laat het hem dan snel weten. Als die persoon aangenomen wordt, verdien je snel €900!