Benieuwd naar het gezicht achter ons talent en succes?

We stellen ons team maar al te graag even voor! Heb je verder nog enkele vragen/opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. 

Anne Verbeeck - Managing Partner

Managing PartnerAnne

In 2002 startte onze Managing Partner Anne haar carrière als Recruiter waarbij haar kwaliteiten, het begeleiden van sollicitanten en voorzien in de behoeften van klanten, extra tot uiting kwamen. In 2008 besloot Anne dan ook om van haar grote passie én talent haar werk te maken en richtte ze zo het succesvolle Bimona op.

Anne bijt zich in elke opdracht volledig vast en gaat steeds tot het uiterste om opdrachten, binnen vooropgestelde termijn, tot een goed einde te brengen. Ze gaat hierbij geen enkele uitdaging uit de weg, en is steeds bereikbaar om advies te geven aan zowel klanten als sollicitanten. Anne kan zich ook volledig vinden in de meerwaarde van het menselijke (‘human’ uit ‘human resources’) en het persoonlijke aspect binnen rekrutering. 

Business ManagerVanessa

In 2016 zette onze Business Manager Vanessa, haar eerste stappen als Recruiter bij Bimona. Vijf jaar later beseffen we het maar al te goed: Vanessa is een zeer groot onderdeel van de draaiende motor van Bimona. Soft skills zitten duidelijk in haar genen, zo weet ze kandidaten als geen ander op hun gemak te stellen. Haar hard skills ontwikkelde ze dan weer tijdens haar Masteropleiding Sociologie.

Vanessa heeft verder ook zwak voor het ontdekken van nieuwe culturen. Wanneer ze niet werkt kunnen we haar terugvinden in landen als Peru, Thailand, Japan, …!

Online Marketeer / RecruiterRivka

Rivka maakte in 2019 een vliegende start bij Bimona. In korte tijd werd ze een essentieel onderdeel van het team. Via haar achtergrond in marketing zorgt Rivka ervoor dat kandidaten op snelle wijze openstaande vacatures terug kunnen vinden. Ze stelt vacatureteksten zo duidelijk mogelijk op, zodat kandidaten al een concreet beeld krijgen van het takenpakket en profiel dat we verwachten.

Daarnaast is ze verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met employer branding en de zichtbaarheid van Bimona op sociale media. In haar vrije tijd is Rivka ook een creatieve bezige bij – en houdt ze van het ontwerpen en maken van kleding. We kunnen haar dus vaak aan haar naai- en stickmachine terugvinden, en op jacht naar de beste stoffen!