Benieuwd naar het gezicht achter ons talent en succes?

We stellen ons team maar al te graag even voor! Heb je verder nog enkele vragen/opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. 

Anne Verbeeck - Managing Partner

Managing PartnerAnne Verbeeck

In 2002 startte onze Managing Partner Anne haar carrière als Recruiter waarbij haar kwaliteiten, het begeleiden van sollicitanten en voorzien in de behoeften van klanten, extra tot uiting kwamen. In 2008 besloot Anne dan ook om van haar grote passie én talent haar werk te maken en richtte ze zo het succesvolle Bimona op.

Anne bijt zich in elke opdracht volledig vast en gaat steeds tot het uiterste om opdrachten, binnen vooropgestelde termijn, tot een goed einde te brengen. Ze gaat hierbij geen enkele uitdaging uit de weg, en is steeds bereikbaar om advies te geven aan zowel klanten als sollicitanten. Anne kan zich ook volledig vinden in de meerwaarde van het menselijke (‘human’ uit ‘human resources’) en het persoonlijke aspect binnen rekrutering. 

Business ManagerVanessa Ceulemans

In 2016 zette onze Business Manager Vanessa, haar eerste stappen als Recruiter bij Bimona. Vijf jaar later beseffen we het maar al te goed: Vanessa is een zeer groot onderdeel van de draaiende motor van Bimona. Soft skills zitten duidelijk in haar genen, zo weet ze kandidaten als geen ander op hun gemak te stellen. Haar hard skills ontwikkelde ze dan weer tijdens haar Masteropleiding Sociologie.

Vanessa heeft verder ook zwak voor het ontdekken van nieuwe culturen. Wanneer ze niet werkt kunnen we haar terugvinden in landen als Peru, Thailand, Japan, …!

Online Marketeer / RecruiterRivka De Volder

Rivka maakte in 2019 een vliegende start bij Bimona. In korte tijd werd ze een essentieel onderdeel van het team. Via haar achtergrond in marketing zorgt Rivka ervoor dat kandidaten op snelle wijze openstaande vacatures terug kunnen vinden. Ze stelt vacatureteksten zo duidelijk mogelijk op, zodat kandidaten al een concreet beeld krijgen van het takenpakket en profiel dat we verwachten.

Daarnaast is ze verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met employer branding en de zichtbaarheid van Bimona op sociale media. In haar vrije tijd is Rivka ook een creatieve bezige bij – en houdt ze van het ontwerpen en maken van kleding. We kunnen haar dus vaak aan haar naai- en stickmachine terugvinden, en op jacht naar de beste stoffen!

RecruiterAn-sofie

An-Sofie deed als student lange tijd studentenwerk binnen de uitzendsector. Na haar studies Taal- en Letterkunde ging ze aan de slag binnen het uitgeverijwezen waar ze redacteur was voor onder andere "For Girls Only! magazine", maar koos daarna opnieuw met volle goesting voor rekrutering.

Wanneer ze niet aan het werk is, vinden we haar terug in film-, concert-, toneelzalen of musea waar ze haar maandelijkse portie cultuur opsnuift. Zelf geniet An-Sofie ervan goede boeken te lezen en deinst ze er niet voor terug zelf de pen vast te nemen. - Wij wachten alvast in spanning op de publicatie van twee van haar papers!;)  -

In het najaar van 2022 stortte ze zich in haar allernieuwste avontuur: "Recruiter bij Bimona", waar haar kwaliteiten ten volle tot uiting komen en ze een nieuwe wereld binnen rekrutering kan ontdekken!

Recruiter Laure Meutermans

MEET Laure: goedlachs, sociaal en luisterend oor.

Laure biedt een helpende hand, daar waar nodig en zoekt steeds mee naar een oplossing wanneer er zich moeilijheden voordoen. Het verbaast dan ook niets dat Laure in 2022 haar Master Sociologie behaalde en nadien koos voor een job in recruitment. Luisteren naar de wensen van klant en kandidaat, namelijk dé juiste persoon op de juiste plaats, dat is het doel dat Laure wilt bereiken. 

Buiten de werkuren houdt ze zich graag bezig met cultuur (films, toneel, musicals, literatuur) én haar grote passie 'turnen'. In de zomer gaat ze graag wandelen, klimmen & raften en tijdens de koude dagen kunnen we haar terugvinden op de skipiste. Een bezige bij dus!