Recommend a friend

Onze focus

Bimona richt zich op drie belangrijke knelpuntmarkten: ICT, Life Sciences en Engineering.

Omdat het hier echt gaat over 3 verschillende nichemarkten kunnen we stellen dat ons eigen netwerk een belangrijke bron aan/voor kandidaten is. Het spreekt voor zich dat wij dit netwerk stimuleren om kennissen en vrienden naar ons door te verwijzen. Door mond-tot-mond reclame van tevreden consultants en kandidaten die wij bij onze klanten plaatsen, slagen wij erin ons netwerk verder uit te breiden. Vanwege onze persoonlijke begeleiding en het feit dat wij de behoeften van beide partijen steeds voorop stellen, wisten wij doorheen de jaren dan ook een zeer goede band op te bouwen en te behouden met zowel klant als kandidaat. 

Hieronder vind je alvast enkele referenties terug waar wij enorm fier op zijn. 

“Ik werk ondertussen al drie weken bij de klant, als Validatie Ingenieur en heb nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze. De job en de bedrijfscultuur passen perfect bij mijn persoon! Ik wil je dan ook bedanken dat je mij en mijn direct leidinggevende met elkaar in contact hebt gebracht.”

“Dankzij Vanessa van Bimona heb ik mijn huidige job gevonden. Na slechts één week op zoek te zijn, bracht ze mij in contact met een bedrijf dat een vacature had die op mijn lijf geschreven was. De communicatie verliep ook heel vlot en ik kon steeds bij haar terecht voor vragen.”

Zin om samen met Bimona, ons netwerk verder uit te bouwen?

Dan word jij hier uiteraard ook voor beloond. Bimona werkt al jaren met een “Recommend-a-friend” systeem waar jij, voor een kleine moeite, gemakkelijk 900 euro kan verdienen. 
Uiteraard word je hier, naargelang de zwaarte van het profiel, ook voor beloond. 

  • Ken jij binnen jouw netwerk iemand met +3 jaar werkervaring? Dan ontvang jij bij plaatsing een geschenkcheque van 900€!
  • Bestaat jouw netwerk voornamelijk uit schoolverlaters, potentiële kandidaten die 0 tot 3 jaar werkervaring hebben? Dan ontvang jij bij plaatsing van deze kandidaat een geschenkcheque ter waarde van 300€! 
  • Breng jij ons een Freelancer aan? Dan gelden bovenstaande voorwaarden vanaf een contract van 6 maanden. 

Wil jij dus graag gemakkelijk €900 verdienen? Lees hieronder dan zeker hoe wij te werk gaan! 

STAP 1: JOB
Ik vind een job die past bij een vriend(in), collega of kennis.

STAP 2: DELEN
Ik deel hem/haar deze job mee per mail of deel de vacature via mijn sociale netwerk (LinkedIn, Facebook, …).

STAP 3: SOLLICITEREN
Ik stuur de contactgegevens van mijn vriend(in), collega of kennis naar Bimona door of hij / zij solliciteert rechtstreeks bij Bimona voor deze job.

STAP 4: BELONING
Als mijn vriend(in), collega of kennis wordt aangenomen, krijg ik een geschenkcheque vanaf 300€ (schoolverlater tot 3 jaar werkervaring) en €900 (vanaf 3 jaar werkervaring of freelancers vanaf een contract van 6 maanden). Uiteraard op voorwaarden dat de kandidaat min. 6 maanden in dienst blijft.

Ga jij deze uitdaging aan? Breng ons dan zeker in contact met jouw netwerk, wij kijken er alvast naar uit!

Contacteer ons

Benieuwd naar jouw fit?

Zit jij nog met vragen of wil je graag wat meer informatie omtrent een bepaalde vacature? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. 


Contacteer ons

Anne Verbeeck - Managing partner

Werving en selectie: Onze expertise

werving en selectie: voorbeeld coderen en programmeren
ICT & Digital

Project Managers, Infrastructure & Support Staff, Security Specialists, IT Managers, BI, Architects, Business, Functional, Data & Process Analysts, Developers, ...

werving en selectie: industrieel ingenieur die plannen/schetsen bekijkt
Engineering

Procesingenieur, Project Managers, E&I, QA, Productie & Logistiek, Projectleiders, Werfleiders, Preventie Adviseur, Operators, HVAC, Mechanisch, …

Werving en selectie: onderzoek in laboratorium
Life Sciences

Bachelor & Masters & Doctoraten in diverse specialisaties voor de farmaceutische en chemische industrie

Werving en selectie én zoveel meer

Enkel door dezelfde taal te spreken, begrijpen wij jouw noden en maken wij het verschil! 

Werk zoeken

werving en selectie team op kantoor

Vacatures in de kijker

Wat als we jou nu vertellen dat Bimona meer is dan enkel werving en selectie?

Voorheen richtte Bimona zich voornamelijk op werving en selectie maar doorheen de jaren groeide onze expertise en stelden wij een grotere verscheidenheid aan behoeften vast:

  • Ons klantenbestand + onze database breidde (binnen de vakgebieden Life science, Engineering en ICT) enorm uit;
  • We krijgen steeds vaker de vraag om tijdelijke projecten in te vullen;
  • We krijgen, naast werving en selectie, steeds meer de aanvraag van consultants en freelancers voor tijdelijke projecten.

Zo breidde wij onze core business - Werving en Selectie - verder uit en verdiepen we ons in de vraag naar consultancy voor langlopende projecten en freelancers.  

Een vast contract van onbepaalde duur 

Werving en selectie

Op basis van uur/dagtarief

Freelancers

Voor tijdelijke opdrachten of optie om nadien rechtstreeks op te starten

Consultancy

 

Benieuwd naar jouw fit?

Zit jij nog met vragen of wil je graag wat meer informatie omtrent een bepaalde vacature? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. 


Contacteer ons

Anne Verbeeck - Managing partner