Partner in rekrutering bij de groei / verandering van jouw bedrijf

Wanneer jouw organisatie uitbreidt of groeit, betekent dit vaak ook dat je op zoek moet gaan naar nieuw talent, dat jammer genoeg niet altijd even eenvoudig te vinden is.

Is jouw bedrijf op zoek naar een partner in rekrutering? Bimona helpt jouw bedrijf met plezier bij het vinden en aanwerven van het juiste talent.

Als partner in rekrutering leggen we steeds de focus op het begrijpen van de behoeften van jouw bedrijf. We doen er alles aan om jouw openstaande vacatures binnen de afgesproken termijn in te vullen door de juiste match te vinden tussen jouw bedrijf en de sollicitant. Omwille van die reden bieden wij, als partner in rekrutering, buiten werving en selectie, ook onderstaande formules aan.

Partner in rekrutering onderteken van contract

1. Exclusiviteit

De Exclusiviteitsformule duidt op het feit dat de vacature enkel door Bimona kan worden ingevuld. Het spreekt voor zich dat deze exclusiviteitsfunctie als prioriteit wordt behartigd. 

Voor het werven en selecteren van kandidaten, werken we zeer nauw samen met onze opdrachtgevers om zo de beste persoon voor de vacature (ICT, Life Sciences en Engineering) te vinden. Zo stellen we een shortlist van enkele geschikte kandidaten op die worden gepresenteerd.

Het enige wat jij als opdrachtgever hoeft te doen, is kiezen wie jouw bedrijf het liefst aanneemt.

Partner in rekrutering no-cure-no-pay

2. No-cure-no-pay

Net zoals de naam doet vermoeden is onze No-cure-no-pay / No-hire-no-fee dienstverlening gratis tot op het moment dat een kandidaat, die door ons werd voorgesteld, wordt aangenomen door jou als opdrachtgever. 
Consultant die uitblinkt in zijn functie

3. Experts voor (tijdelijke) projecten

Steeds meer bedrijven kiezen voor het inzetten van extra ervaren medewerkers op projectbasis, dit voor een bepaalde duur/ taak met een specifieke expertise. Bij bedrijven is er zo steeds vaker de nood aan experts om in te springen bij tijdelijke projecten.

De duur van een overeenkomst met de klant kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze kandidaten als onze klanten en bieden onze kandidaten hierdoor meteen een contract van onbepaalde duur aan.

Partner in rekrutering overlopen van kandidaten

4. Try and Hire

Zoals de naam reeds doet vermoeden gaat het over een formule waarmee wij onze kandidaten en werkgevers gedurende een langere periode de mogelijkheid geven om uit te proberen of het klikt.

Met andere woorden: Past de bedrijfscultuur bij de kandidaat én past de kandidaat bij de bedrijfscultuur? 

Partner in rekrutering freelancers: bespreking en screening

5. Freelancers

Heb jij nood aan een Freelancer? Ook dat kan! Bij Bimona kan het allemaal. 

Als partner in rekrutering, linken wij talentvolle werknemers aan groeiende en veranderende bedrijven en geven inzichten die essentieel zijn bij het aanwerven van nieuwe werknemers. 
Klaar om met on dit partnerschap aan te gaan? Neem dan zeker contact met ons op! 

Contacteer ons