Partner in rekrutering: bij groei/verandering van jouw bedrijf

Wanneer jouw organisatie uitbreidt of groeit, betekent dit vaak ook dat je op zoek moet gaan naar nieuw talent. Jammer genoeg is dit talent niet altijd even eenvoudig te vinden.

Is jouw bedrijf op zoek naar een partner in rekrutering?

Als partner in rekrutering helpt Bimona jouw bedrijf met plezier bij het vinden en aanwerven van het juiste talent.

Partner in rekrutering no-cure-no-pay

Partner in rekrutering

Als partner in rekrutering legden we doorheen de jaren (en uiteraard nog steeds) de focus op het begrijpen van de behoeften van jouw bedrijf. We doen er alles aan om jouw openstaande vacatures binnen de afgesproken termijn in te vullen door de juiste match te vinden tussen jouw bedrijf en de sollicitant. Omwille van die reden bieden wij, als partner in rekrutering, buiten werving en selectie ook onderstaande formules aan.  Zo vindt elk bedrijf of elke sollicitant de formule die perfect bij hem aansluit. We lijsten hieronder alvast even al onze formules op. 

Partner in rekrutering onderteken van contract

1. Exclusiviteit

Met deze formule duiden we op het feit dat de vacature enkel door Bimona kan worden ingevuld. Het spreekt vanzelf dat wij, als partner in rekrutering, deze exclusieve functie als een prioriteit behandelen.. 

Voor het werven en selecteren van kandidaten, werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om zo de beste persoon voor de vacature (ICT, Life Sciences en Engineering) te vinden. Zo stellen we een shortlist van enkele geschikte kandidaten op die worden gepresenteerd.

Het enige wat jij als opdrachtgever hoeft te doen, is kiezen wie jouw bedrijf het liefst aanneemt.

Partner in rekrutering no-cure-no-pay

2. No-cure-no-pay

Net zoals de naam doet vermoeden is onze No-cure-no-pay / No-hire-no-fee dienstverlening gratis tot op het moment dat een kandidaat, die door ons werd voorgesteld, wordt aangenomen door jou als opdrachtgever. 
Consultant die uitblinkt in zijn functie

3. Experts voor (tijdelijke) projecten

Steeds meer bedrijven kiezen voor het inzetten van extra ervaren medewerkers op projectbasis, dit voor een bepaalde duur/ taak met een specifieke expertise (tijdelijke projecten). 

De duur van een overeenkomst met de klant kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze kandidaten als onze klanten en bieden onze kandidaten hierdoor meteen een contract van onbepaalde duur aan.

Partner in rekrutering overlopen van kandidaten

4. Try and Hire

Zoals de naam reeds doet vermoeden gaat het over een formule waarmee wij onze kandidaten en werkgevers gedurende een langere periode de mogelijkheid geven om uit te proberen of het klikt.

Met andere woorden: Past de bedrijfscultuur bij de kandidaat én past de kandidaat bij de bedrijfscultuur? 

Partner in rekrutering freelancers: bespreking en screening

5. Freelancers

Heb jij nood aan een Freelancer? Ook dat kan! Bij Bimona kan het allemaal. 

Als partner in rekrutering, linken wij talentvolle werknemers aan groeiende en veranderende bedrijven en geven inzichten die essentieel zijn bij het aanwerven van nieuwe werknemers. 

 

Klaar om met ons dit partnerschap aan te gaan? 

Contacteer ons