Werk zoeken: Toch moeilijker dan gedacht?

Nog niet volledig zeker of overtuigd van welke richting jij binnen jouw carrière uit wil? Geen probleem! Aan de hand van een uitgebreid interview helpt Bimona jou met jouw zoektocht naar de juiste job en het juiste bedrijf. 

 

We gaan op zoek naar “wie je bent, waar je goed in bent en waar jij energie uit haalt”.

Welk bedrijf aansluit bij jouw waarden en normen.

Waar jij de mogelijkheid krijgt jouw kennis en talent verder te ontplooien.

 

Werk zoeken was nog nooit zo leuk! 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Heb je het gevoel dat je iets mist in jouw huidige werkomgeving of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je hebt ruime ervaring opgebouwd binnen jouw expertisedomein maar hebt nood aan nieuwe functie/challenge? Ook dan heeft Bimona een ruim aanbod aan vacatures voor jou!

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan zeker contact met ons op.

Contacteer ons

Werk zoeken was nog nooit zo leuk en eenvoudig

CV screening

Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Stuur ons jouw cv of solliciteer online op één van onze online vacatures (ICT , Life sciences, Engineering). We overlopen intern jouw cv (loopbaangeschiedenis, opleidingen, talenkennis of kennis van specifieke programma’s,….) en kijken wat we jou kunnen aanbieden.

Feedback

Hebben we een vacature waar jouw profiel voor in aanmerking komt? Dan nemen we telefonisch contact met jou op om zo de functie en het bedrijf toe te lichten. Bij interesse, stellen we jouw profiel, mits goedkeuring, voor aan de werkgever. Werk zoeken was nooit eerder zo eenvoudig. 

Interview

Bij positief antwoord nodigen we je uit voor een kennismakend face-to-face gesprek en gaan we iets dieper in op “wie jij bent” en “wat jij zoekt”. We kijken naar jouw ambities/verwachtingen op korte en lange termijn, jouw motivatie en gaan na welke bedrijfscultuur het beste bij jou past.

Interview bij werkgever

Nu is het aan jou! Wij regelen een gesprek met jouw nieuwe potentiële werkgever en fungeren tegelijkertijd als tussenpersoon. We krijgen zo een beeld van beide kanten over hoe het proces ervaren wordt en maken deze feedback over aan alle betrokken partijen; “Wat vond de klant van jou?”  Maar even goed willen we weten wat jouw feedback is over de klant. 

Contractvoorstel

Wanneer de gesprekken met de klant positief zijn verlopen, krijg jij een contractvoorstel bij onze klant. Dit kan gaan van een vast contract tot Consultancy of Freelance.

Opvolging

Wanneer je hebt getekend bij onze klant, start voor jou een nieuwe uitdaging! We volgen je op regelmatige basis eens op om zeker te zijn dat de job helemaal uitpakt zoals je had verwacht. En uiteraard staan we steeds voor jou klaar bij vragen, opmerkingen, bedenkingen. Kortom, Je staat er nooit alleen voor!

Werk zoeken tussen onze vacatures? Ook jij vindt hier de job die bij jou past!

Hoor jij bij één van de gelukkigen die weet welke richting ze uitwillen met zijn carrière? Geweldig! Met Bimona was werk zoeken nog nooit zo eenvoudig!  

Bij onze verschillende vacaturespagina’s vind jij al snel die ene job die bij jouw profiel aansluit! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw voorkeuren toepassen bij het filteren van de voorgestelde vacatures. Wil jij werk zoeken aan de hand van sector, jobinhoud, diploma, bij Bimona kan het allemaal! 

Wie had ooit gedacht dat werk zoeken zo leuk kon zijn? Klaar om ook jouw droomjob in de wacht te slepen? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina’s ICT, Life Sciences & Engineering. En wie weet tot snel!

Bekijk ons vacature overzicht

Benieuwd naar jouw fit?

Zit jij nog met vragen of wil je graag wat meer informatie omtrent een bepaalde vacature? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. 


Contacteer ons

Anne Verbeeck - Managing partner