Werving en selectie als tool voor het vinden van de juiste kandidaten voor jou bedrijf

Het op zich nemen van de werving en selectie van kandidaten is, voor vele bedrijven, vaak enorm intensief en tijdrovend. Het zorgt er in sommige gevallen zelfs voor dat bedrijven zich niet meer volledig op hun core business kunnen toeleggen waardoor het moeilijker wordt om, zoals gepland, stappen voorwaarts te kunnen zetten. 

En dat is waar Bimona, jou als bedrijf, bij kan helpen.

Onze know-how

Bimona is specialist in de werving en selectie voor knelpuntvacatures en helpt jouw bedrijf bij het zoeken én vinden van de juiste kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures. Dit is mogelijk dankzij onze jarenlang opgebouwde know-how (in werving en selectie), ons uitgebreid netwerk en pool van kandidaten maar natuurlijk ook door onze gezonde portie doorzettingsvermogen. Verder beschikken wij over een team van gedreven recruiters die er steeds in slagen om waardevolle kandidaten aan te brengen voor deze knelpuntvacatures binnen volgende sectoren: ICT, Life sciences en Engineering.

Werving en selectie formules op maat van zowel opdrachtgever als kandidaat

Omdat wij ook hier een verschil in behoeften konden vaststellen bieden wij, binnen werving en selectie, volgende formules aan:

1.    Exclusiviteit

Met de formule Exclusiviteit willen we, binnen werving en selectie, duiden op het feit dat de vacature enkel door Bimona kan worden ingevuld. Het spreekt dan ook voor zich dat Bimona deze exclusiviteitsfunctie als prioriteit behartigt. 
Voor de werving en selectie van kandidaten, werken we zeer nauw samen met onze opdrachtgevers om zo de beste persoon voor de vacature (ICT, Life Sciences en Engineering) te vinden. Zo stellen we een shortlist van enkele geschikte kandidaten op die worden gepresenteerd. Hierbij houden we rekening met dé belangrijke aspecten zoals opleiding, vaardigheden, locatie, salarisindicatie etc. 

  • Grondige in-house bedrijfs- en functieanalyse
  • Database search / netwerk search
  • Online advertising (Website Bimona, Google, LinkedIn, ...)
  • Competentiegericht interview (STAR), diepgaand rekruteringsverslag & referentiecheck 

Het enige wat jij als opdrachtgever hoeft te doen, is kiezen wie jouw bedrijf het liefst aanneemt.

2.    No-cure-no-pay 

Net zoals de naam doet vermoeden is onze No-cure-no-pay dienstverlening gratis tot op het moment dat een kandidaat, die door ons werd voorgesteld, wordt aangenomen door jou als opdrachtgever. 

•    Database search / netwerk search / Recommend a friend
•    Online publicatie
•    Competentiegericht interview (STAR) & referentiecheck
•    2-wekelijkse update van de zoektocht 

Benieuwd naar jouw fit?

Zit jij nog met vragen of wil je graag wat meer informatie omtrent een bepaalde vacature? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. 


Contacteer ons

Anne Verbeeck - Managing partner