Vacatures Engineering vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Op zoek naar een (nieuwe) Ingenieurs job en of Vacatures Engineering? Net afgestudeerd, een eerste werkervaring achter de rug of wist jij echter al jarenlange ervaring op te bouwen? Alles is mogelijk! Maar misschien heb je toch wel al een voorkeur voor jouw (toekomstige) carrière op basis van jouw diploma/ervaring? Of net niet? Hoe dan ook, bij Bimona en onze Vacatures Engineering zit jij op het juiste adres!

Ons aanbod

Bij Bimona bieden wij onze kandidaten een uitgebreid aanbod Vacatures Engineering  aan zodat elke sollicitant die ene vacature/job vindt die bij hem past. Onze klanten zijn actief in volgende sectoren:

  • bouw (studiebureau),
  • energie,
  • infrastructuur,
  • biotechnologie,
  • farmacie,
  • productie,
  • telecom,
  • automotive,
  • (petro)chemie,…

Het enige wat jij, als sollicitant, nu nog hoeft te doen is de vacatures verfijnen naargelang jouw voorkeur en profiel. Zo vind jij net iets sneller de Vacatures Engineering waar jij naar op zoek bent en ben jij een stap dichter bij het vinden van en solliciteren voor jouw droomjob binnen Engineering. 

Klaar voor een (nieuwe) Engineering uitdaging en ben je benieuwd hoe jij jouw expertise/loopbaan kunt upgraden?

Bimona helpt jou op weg! Zo vind ook jij gegarandeerd één of meerdere Vacatures Engineering die mooi aansluit bij jouw profiel.


Weet jij nog niet of onze Vacatures Engineering bij jou aansluiten? Geen nood, ook dan helpt Bimona jou bij het vinden van de juiste vacatures/jobs binnen jouw expertisegebied. Aan de hand van een (diepte) interview bepalen we samen met jou waar jouw sterktes en ambities liggen en zien we welke functie het beste bij jouw profiel en verwachtingen aansluit.

In andere woorden?

Wil jij aan de slag als Consultant, Freelancer of vaste werknemer in één van volgende sectoren (Engineering, ICT of Life Sciences)?  Bij Bimona kan het allemaal! 

Wisten wij jouw interesse te prikkelen maar sluiten onze Vacatures Engineering niet volledig aan bij jouw profiel? Neem dan zeker een kijkje op onze andere vacature pagina’s waar jij een ruim aanbod aan vacatures ICT en Life Sciences terugvindt! 

Vacatures engineering

Benieuwd naar jouw fit?

Zit jij nog met vragen of wil je graag wat meer informatie omtrent een bepaalde vacature? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. 


Contacteer ons

Anne Verbeeck - Managing partner