Partner voor Freelancer: bij groei/verandering van jouw bedrijf

Op zoek naar een Freelancer die zijn kennis en of ervaring tijdelijk ter beschikking stelt om zo een (tijdelijk) "te kort" aan kennisvaardigheden of mankracht in te vullen en op te vangen.

Als partner voor Freelancer helpt Bimona jouw bedrijf met plezier bij jouw zoektocht naar Freelancers waarbij we de focus leggen op de cultural fit tussen de persoonlijkheid van de freelancer en jouw bedrijfscultuur.

 

Partner in rekrutering no-cure-no-pay

1. Partner in het vinden van Freelancers

Wanneer jouw organisatie groeit of wanneer er werknemers voor langere tijd afwezig zijn, betekent dit vaak ook dat je op zoek moet gaan naar nieuw talent dat snel inzetbaar, maar jammer genoeg niet eenvoudig én of snel te vinden is.

Als partner voor Freelancer leggen we steeds de focus op het begrijpen van de behoeften, noden en wensen van jouw bedrijf: fulltime of parttime, lange of korte termijn, vanop afstand of op locatie. We doen er alles aan om jouw openstaande vacatures binnen de afgesproken termijn in te vullen door de juiste match te vinden tussen jouw bedrijf en de Freelancer!

Consultant die uitblinkt in zijn functie

2. Experts voor (tijdelijke) projecten

Steeds meer bedrijven kiezen voor het inzetten van extra ervaren medewerkers op projectbasis, dit voor een bepaalde duur/taak met een specifieke expertise. Met andere woorden: een snelle, efficiënte werkkracht die meteen bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Een Freelancer treedt op als een onafhankelijk expert en stelt zijn kennis/ervaring tijdelijk ter beschikking aan een opdrachtgever om zo een (tijdelijk) "te kort" aan kennis, vaardigheden of mankracht op te vangen.

De duur van een overeenkomst kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren. Wij streven naar langdurige relaties met zowel Freelancer als klant.

Partner in rekrutering overlopen van kandidaten

3. Partner voor Freelancer: onze procedure

Het is belangrijk dat wij een duidelijk beeld hebben van de specifieke noden en eisen die het bedrijf voor deze bepaalde functie voor ogen heeft. Enkel zo kunnen wij voor de perfecte match tussen bedrijf en Freelancer zorgen. 

  • We selecteren de juiste persoon in functie van doelen, noden en ambities.
  • We onderzoeken gedurende het hele proces hoe we de huidige werkmethode naar een volgend niveau kunnen tillen.
  • We stimuleren creativiteit en garanderen continuïteit.

Dit alles om de perfecte match te realiseren waar alle partijen beter van worden!

Partner in rekrutering freelancers: bespreking en screening

4. Onze Freelance services

Onze Freelancers zijn actief in de volgende sectoren: Information Technology, Engineering/Bouw, Chemie/Petrochemie, Healthcare/Life Sciences, HR, Transport & logistiek...

Of je nu junior-, medior- of senior Freelance profielen zoekt, bij Bimona vind je steeds de expertise die je nodig hebt, in welk domein dan ook. Wij linken talentvolle Freelancers aan groeiende en veranderende bedrijven en geven inzichten die essentieel zijn bij aanwerving van Freelancers. 

Klaar om met ons dit partnerschap aan te gaan? 

Contacteer ons