Ervaren Freelance Solution Architect met kennis van AI te Vlaams-Brabant.

Ervaren Freelance Solution Architect

Company

Voor onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Freelance Solution Architect die reeds expertise wist op te bouwen in machine learning/AI. je komt terecht in een jonge organisatie met een 30-tal medewerkers waar je op de hoogte blijft van de nieuwste digitale technologische ontwikkelingen die je in een later stadia zal toepassen binnen het bedrijf zelf. Ben jij in staat steeds het grotere geheel van projecten te zien waardoor je deze kan visualiseren en bewaken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving Ervaren Freelance Solution Architect

Als ervaren Solution Architect kan jij rekenen op een uitgebreid takenpakket waaronder je onderstaande verantwoordelijkheden kan rekenen.

  • Je ontwerpt de IT kant van oplossingen en zorgt dat deze voldoen aan de (non)- functionele vereisten
  • Je zorgt voor een draagvlak van de oplossingen
  • Je coördineert de architectuur realisatie en overziet het opbouwen van de techdebt van de oplossingen.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de introductie van nieuwe technologieën
  • Je overlegt met de project en team manager en geeft deze een gestructureerd overzicht over de voortgang van opdracht(en)
  • Je modelleert oplossingen en bouwt de architectuur mee uit.

Profiel Ervaren Freelance Solution Architect

Ben jij op zoek naar een nieuwe Freelance opdracht en weet jij jezelf te omschrijven als een ervaren Solution Architect die reeds ervaring wist op te bouwen met Machine Learning en AI?

Neem dan zeker contact met ons op via info@bimona.be of 03 292 85 21

Wij kijken er alvast naar uit!

Aanbod

Je kan meewerken aan een lange termijnproject. Daarnaast is deze positie onmiddellijk beschikbaar.

Ervaren Freelance Solution Architect

Meer informatie?

Sollicitatieprocedure

Stap 1Sollicitatie, screening en feedback

Sollicitatie, screening en feedback 

Je solliciteert online of stuurt ons jouw CV. Deze overlopen wij intern en we kijken wat we jou kunnen aanbieden. Hebben we een vacature waar jouw profiel voor in aanmerking komt? Dan nemen we telefonisch contact met jou op om zo de functie en het bedrijf toe te lichten. Bij interesse, stellen we jouw profiel, mits goedkeuring, voor aan de werkgever. 

Stap 2Face-to-face interview

Face-to-face interview

Bij positief antwoord nodigen we je uit voor een kennismakend face-to-face gesprek en gaan we iets dieper in op “wie jij bent” en “wat jij zoekt”. We kijken naar jouw ambities / verwachtingen op korte en lange termijn, jouw motivatie en gaan na welke bedrijfscultuur het beste bij jou past

Stap 3Interview bij werkgever

Interview bij werkgever 

Wij regelen een gesprek met jouw nieuwe potentiële werkgever en fungeren tegelijkertijd als tussenpersoon. We krijgen een beeld van beide kanten over hoe het proces ervaren wordt en maken deze feedback over aan alle betrokken partijen. 

Stap 4Contractvoorstel & opvolging

Contractvoorstel & opvolging

Zijn de gesprekken positief verlopen? Dan krijg jij een contractvoorstel bij onze klant en start voor jou een nieuwe uitdaging! We volgen je op regelmatige basis eens op om zeker te zijn dat de job helemaal uitpakt zoals je had verwacht. En uiteraard staan we steeds voor jou klaar bij vragen, opmerkingen, bedenkingen. Kortom, Je staat er nooit alleen voor!