Wij zoeken een elektromechanisch ingenieur die klaar is voor een eerste werkervaring in een innovatief bedrijf, gelegen te West-Vlaanderen.

trainee electromechanical engineer

Company

Voor onze klant in West-Vlaanderen zijn we opzoek naar een trainee electromechanical engineer. Je komt terecht in een omgeving waar baanbrekende technologieën worden ontwikkelt. Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid en heeft klanten in verschillende landen en regio's over de hele wereld.

Functieomschrijving trainee electromechanical engineer

Onze klant is opzoek naar een trainee electromechanical engineer om het team te versterken.

Hier is een greep uit jouw toekomstig takenpakket;

  • Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsproblemen, dit zowel problemen gemeld door klanten, dealers en zowel interne als externe leveranciers.
  • Assisteren van het operationeel team in hun ‘root cause problem solving’ analyses en het uitwerken van robuuste oplossing.
  • Voortdurend verbeteren van assemblage technieken door invoeren van aangepaste methodes, nieuwe hulpgereedschappen, lean technieken, ….
  • Leiden of assisteren van kaizens.

Profiel trainee electromechanical engineer

  • Je bent een pas afgestudeerde of laatstejaarstudenten Bachelor of Master electro-mechanica.
  • Je beschikt over sterke interpersoonlijke en communicatievaardigheden.
  • Je hebt een intrinsieke motivatie om nieuwe processen/systemen te implementeren en je bent sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën.
  • Je bent capabel om cross-functioneel team te coachen en te leiden binnen een gegeven scope.
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en bent creatief in het oplossen van problemen.
  • Je beschikt over Microsoft Office-vaardigheden zoals PowerPoint, Excel and Word.
  • Je hebt een hands on mentaliteit.
  • Je bent competent om zich snel in te werken in (complexe) productieprocessen en samen te werken met anderen om opportuniteiten data gedreven te identificeren.

Aanbod

Je komt terecht in een omgeving waar, mede door het internationale karakter, tal van ontwikkelingsmogelijkheden geboden worden.
Wij bieden een zeer aantrekkelijk loonpakket, met tal van extralegale voordelen, zoals ons bonussysteem, verzekeringen, ecocheques, maaltijdcheques en maar liefst 20,5 arbeidsduurverminderingsdagen bovenop de wettelijke vakantiedagen.

Wil je terechtkomen in een tof team en meebouwen aan de meest innovatieve en grootste machines op de markt? Solliciteer dan snel via

trainee electromechanical engineer

Sollicitatieprocedure

Stap 1Sollicitatie, screening en feedback

Sollicitatie, screening en feedback 

Je solliciteert online of stuurt ons jouw CV. Deze overlopen wij intern en we kijken wat we jou kunnen aanbieden. Hebben we een vacature waar jouw profiel voor in aanmerking komt? Dan nemen we telefonisch contact met jou op om zo de functie en het bedrijf toe te lichten. Bij interesse, stellen we jouw profiel, mits goedkeuring, voor aan de werkgever. 

Stap 2Face-to-face interview

Face-to-face interview

Bij positief antwoord nodigen we je uit voor een kennismakend face-to-face gesprek en gaan we iets dieper in op “wie jij bent” en “wat jij zoekt”. We kijken naar jouw ambities / verwachtingen op korte en lange termijn, jouw motivatie en gaan na welke bedrijfscultuur het beste bij jou past

Stap 3Interview bij werkgever

Interview bij werkgever 

Wij regelen een gesprek met jouw nieuwe potentiële werkgever en fungeren tegelijkertijd als tussenpersoon. We krijgen een beeld van beide kanten over hoe het proces ervaren wordt en maken deze feedback over aan alle betrokken partijen. 

Stap 4Contractvoorstel & opvolging

Contractvoorstel & opvolging

Zijn de gesprekken positief verlopen? Dan krijg jij een contractvoorstel bij onze klant en start voor jou een nieuwe uitdaging! We volgen je op regelmatige basis eens op om zeker te zijn dat de job helemaal uitpakt zoals je had verwacht. En uiteraard staan we steeds voor jou klaar bij vragen, opmerkingen, bedenkingen. Kortom, Je staat er nooit alleen voor!