Technisch medewerker met bachelordiploma in bouwkunde, te Gent

Bouwkundig technisch medewerker

Company

Voor onze klant, een industrieel productiebedrijf in Gent, zijn we opzoek naar een gemotiveerde Technisch medewerker om het team in de regio Gent te versterken. Als Technisch medewerker met bouw affiniteiten ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en opvolging van de technische aspecten van verschillende bouwprojecten.

Functieomschrijving Bouwkundig technisch medewerker

Als bouwkundig technisch medewerker ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

  • Werken in ondersteuning van de verantwoordelijke: algemene en technische ondersteuning bij voorbereiden en uitvoering van projecten IFRB.
  • De opmaak en controle van lastenboeken, (mede)opvolging werf, opmaak bestellingen en nazorg van de projecten.
  • Het doen van kwaliteitscontrole op de uitgevoerde werken.

Profiel Bouwkundig technisch medewerker

Kan jij jezelf terugvinden in deze functieomschrijving? Dan rest er enkel nog de vraag “Wie ben jij”?

  • Je bent een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Engels als Nederlands.
  • Je behaalde minstens een bachelordiploma bouwkunde. Een specialisatie in beton en burgerlijke bouwkunde is een pluspunt.
  • Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring.
  • Je hebt een probleemoplossende houding en bent organisatorisch sterk.
  • Je hebt oog voor kwaliteit en veiligheid.

Aanbod

Door op maat gemaakte trainingsprogramma’s, worden er groeikansen gecreëerd, waardoor jouw carrière verder kan worden uitgebouwen. Je krijgt verder uitstekende arbeidsvoorwaarden en een sterk marktconform salaris en dit allemaal in een internationale omgeving.

Heb jij interesse maar wil je graag meer informatie verkrijgen, dan mag jij ons zeker contacteren! Stuur ons jouw Cv door en zet de eerste stap naar jouw droomjob!

Bouwkundig technisch medewerker

Sollicitatieprocedure

Stap 1Sollicitatie, screening en feedback

Sollicitatie, screening en feedback 

Je solliciteert online of stuurt ons jouw CV. Deze overlopen wij intern en we kijken wat we jou kunnen aanbieden. Hebben we een vacature waar jouw profiel voor in aanmerking komt? Dan nemen we telefonisch contact met jou op om zo de functie en het bedrijf toe te lichten. Bij interesse, stellen we jouw profiel, mits goedkeuring, voor aan de werkgever. 

Stap 2Face-to-face interview

Face-to-face interview

Bij positief antwoord nodigen we je uit voor een kennismakend face-to-face gesprek en gaan we iets dieper in op “wie jij bent” en “wat jij zoekt”. We kijken naar jouw ambities / verwachtingen op korte en lange termijn, jouw motivatie en gaan na welke bedrijfscultuur het beste bij jou past

Stap 3Interview bij werkgever

Interview bij werkgever 

Wij regelen een gesprek met jouw nieuwe potentiële werkgever en fungeren tegelijkertijd als tussenpersoon. We krijgen een beeld van beide kanten over hoe het proces ervaren wordt en maken deze feedback over aan alle betrokken partijen. 

Stap 4Contractvoorstel & opvolging

Contractvoorstel & opvolging

Zijn de gesprekken positief verlopen? Dan krijg jij een contractvoorstel bij onze klant en start voor jou een nieuwe uitdaging! We volgen je op regelmatige basis eens op om zeker te zijn dat de job helemaal uitpakt zoals je had verwacht. En uiteraard staan we steeds voor jou klaar bij vragen, opmerkingen, bedenkingen. Kortom, Je staat er nooit alleen voor!