Testimonials

Ons klantenbestand omvat allerlei bedrijven, zowel multinationals als KMO’s, verspreid over gans België. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren als IT, pharma, telecom, chemie, bouw, finance, productie, energie, consultancy, R&D, openbaar nut, enzovoort. Hieronder vindt u een aantal getuigenissen van enkele van onze klanten.

"Wat we enorm appreciëren in de samenwerking met het Bimona team is onze nauwe band, het goed aanvoelen wat we als bedrijf zoeken, de goede match tussen de profielen en onze vacatures. Het is een vertrouwensrelatie die gegroeid is en die zijn vruchten afwerpt. Ook het kleinschalige van de aanpak en de doorgedreven kennis van het domein zijn elementen die bepalend zijn om deze samenwerking voort te zetten."
F., Banksector

“Gedurende de vele jaren die ik bij Onderneming X heb gewerkt als inhouse recruitment consultant, heb ik voor de invulling van zowel IT functies als technische functies regelmatig beroep gedaan op Bimona. Ik heb steeds de eerlijke en open communicatie op prijs gesteld, evenals het professionalisme van de consultants.
Er wordt naar de klant geluisterd, er is een goede inschatting van het gezochte profiel, respect voor de feedback die wordt gegeven en op geen enkel moment wordt er druk uitgeoefend. Ik kan Bimona aanbevelen voor wie in rekrutering een aangename en betrouwbare partner zoekt voor een langdurige samenwerking met het oog op succesvolle aanwervingen”
V., Energiesector

"Onderneming X zoekt op permanente basis ervaren en vaak complexe profielen binnen de Engineering, IT en Human Resources sector. Op korte tijd heeft BIMONA bewezen aan onze vragen en eisen te kunnen voldoen. Dankzij hun bewezen kennis van de rekruteringsmarkt binnen oa. de bouwsector in combinatie met hun snelle en proactieve dienstverlening werden ze in korte tijd een betrouwbare wervings en selectie partner waar we steeds op kunnen rekenen. Toegevoegde waarde tot het rekruteringsproces verzekerd!"
R., Bouwsector
Recommend a friend
Recommenda friend

Ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Laat het hem dan snel weten. Als die persoon aangenomen wordt, verdien je snel €900!

“Je zou haast denken dat ze mensen op maat maken!”

Roger R. uit Antwerpen

Spontaan solliciteren?
CV

Misschien vinden wij wel de job van je dromen. Solliciteer vandaag nog!