Missie en waarden

Missie

“Wij willen als team de perfecte fit vinden tussen mensen hun sterktes en de missie van de sollicitant/klant om toegevoegde waarde te creëren voor onze klant.”

Waarden

1. Integriteit
2. Flexibiliteit
3. Persoonlijke aanpak
4. Resultaat gedreven
5. Klantgerichtheid
6. Respect voor mens, milieu en economie

1. Integriteit
Alle medewerkers van Bimona dragen professionaliteit, discretie en respect hoog in het vaandel. U kan steeds rekenen op een vertrouwelijke behandeling van uw vacature of kandidatuur.

2. Flexibiliteit
Bimona is op alle vlakken flexibel om voor onze klant en kandidaat een oplossing op maat te kunnen bieden. We werken bijvoorbeeld zowel no cure no pay als exclusief. Daarnaast zijn we altijd na de kantooruren beschikbaar en staan we ook open voor video calls om over de grenzen heen te werken.

3. Persoonlijke aanpak
Het handelsmerk van Bimona is ongetwijfeld de ‘personal approach’. U bent bij Bimona geen nummer. Bovendien wordt u doorheen het hele rekruteringstraject vakkundig begeleid en wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Open communicatie is dan ook één van de paradepaardjes van Bimona.

4. Resultaatgedreven
Bij Bimona zetten we door totdat we voor u de beste oplossing hebben gevonden. Het begrijpen van de wensen van zowel onze sollicitanten als van onze klanten zijn onze sleutel voor een gerichte aanpak.

5. Klantgerichtheid
Bimona biedt rekrutering aan op maat van de klant. Rekening houdend met de structuur en de noden van uw organisatie vinden wij voor u die ene witte raaf die het verschil kan maken voor uw bedrijf.

6. Respect voor mens, milieu en economie
Bimona zet zich in om duurzaam te ondernemen. Voor ons betekent dit dat we werken op een manier met respect voor mens, milieu en economie en dat we ons daarin ook continu willen verbeteren. Samenwerken met klanten die deze visie met ons delen, betekent voor ons dan ook een echte meerwaarde. Bij Bimona zetten we momenteel een eerste stap naar duurzaam ondernemen met betrekking tot het milieu, maar ook met betrekking tot onze activiteiten. Als rekruteringskantoor zetten we ons enerzijds in om iedere kandidaat zijn talenten te identificeren en zo een duurzame verbintenis aan te kunnen gaan. Anderzijds zetten wij ons in voor groene initiatieven om ons steentje bij te dragen aan een beter leefmilieu. Dit alles maakt van Bimona een betrouwbare partner die niet enkel gedreven wordt door economisch succes, maar ook door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Onze concrete praktische bijdrage kan je op facebook volgen.
Recommend a friend
Recommenda friend

Ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Laat het hem dan snel weten. Als die persoon aangenomen wordt, verdien je snel €900!

“Je zou haast denken dat ze mensen op maat maken!”

Roger R. uit Antwerpen

Spontaan solliciteren?
CV

Misschien vinden wij wel de job van je dromen. Solliciteer vandaag nog!