Telecom Specialist VoIP

Company

Voor onze klant, gelegen in Antwerpen, zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze, kritische en communicatief sterke Telecom Engineer (VoIP) die op de hoogte is van de allernieuwste IT/ IP-telefonie- ontwikkelingen en hierdoor ondersteuning kan bieden bij het oplossen van complexe problemen.

Function Telecom Specialist VoIP

Verder kan jij als Telecom Engineer (VoIP) rekenen op een zeer gevarieerd takenpakket. Zo zal je onder andere instaan voor …

  • Het beheer van verschillende communicatiesystemen (Videoconference…);
  • Het ontwerp en de implementatie van de nieuwste telecom infrastructuur;
  • Het experimenteren met nieuwe systemen.

Als proactieve IT’er krijg jij de mogelijkheid om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je komt hierbij terecht in een doe-cultuur waar je niet enkel een Telecom Engineer bent maar ook een engineer die het devops-principe omarmt door procesautomatisering. Naast het technische werk denk je mee na over het grotere geheel en durf je ook de projectcoördinatie in handen nemen.

Profile Telecom Specialist VoIP

Als Telecom Engineer VoIP ben jij verder ook in het bezit van een Bachelor / Master in Informatica en volgende competenties:

Jij bent ...

  • Iemand die niet van bandwerk houdt en wil standaardtaken zo veel mogelijk automatiseren;
  • Een teamspeler die uitdagingen en verantwoordelijkheden aangaat en die de lat steeds hoger legt;
  • Vertrouwd met een projectmatige aanpak en kan collega’s coachen.

Heb jij verder ook kennis van enkele open source producten? Dan ben jij de Telecom Engineer (VoIP) waar wij naar op zoek zijn.

Vind je deze functie interessant of wil je graag wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij kijken alvast uit naar jouw antwoord!

Offer

Bij dit bedrijf kom je terecht in een functie op maat. Dit wil kort zeggen dat je autonoom kan werken én hierbij ook gecoacht wordt opdat jij nog verder kan groeien. Je komt terecht in een aangename werkomgeving en kan hierbij rekenen op een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering.

Location

Antwerpen

Publication date

08-11-2019

Contact person

Anne Verbeeck
Recommend a friend
Recommenda friend

Can you recommend someone for one of our jobs?
Let him know asap.
When this person gets hired, you may quickly earn up to €400!